divendres, 1 de juliol del 2016

Informació important del casal!

Què cal portar:
- El primer dia:
         - Una caixa de sabates.
         - Samarreta groga
         - Muda de recanvi (P3, P4 i P5)
         - Crema solar.
         - Gorra pel cap.

- Cada dia:
         - Una motxilla amb: banyador, tovallola i xancletes lligades.
-  Esmorzar dins d’una carmanyola i una ampolleta d’aigua.
-  Crema solar posada.
-  Calçat i roba còmoda que es pugui embrutar.
-  Es recomana sortir de casa havent esmorzat força i portar un esmorzar lleuger pel casal, sobretot els dies de piscina.

-  Dies de piscina:
-  Dijous 23 de juny, divendres 1 de juliol, divendres 8 de juliol, divendres 15 de juliol, dimecres 20 de juliol  i dijous 28 de juliol. 
-   Els dies de natació cal que els nens ja vinguin amb el banyador posat per tal d’agilitzar la sortida.
-  És important que els dies de natació esmorzin poc a casa ja que esmorzarem només arribar al casal, així doncs també us demanes que aquests dies els hi poseu alguna cosa que els hi agradi i que sigui lleugera donat que en seguida anirem a la piscina a banyar-nos.

Cal que tot estigui marcat amb el nom per evitar pèrdues!

Aquest any el número de contacte del casal serà el següent: 637.411.306

A l’entrada de l’escola i durant tot el casal hi haurà penjada la programació setmanal tant d’infantil com de primària; el número de telèfon del director del casal; el menú dels nens que estiguin apuntats al menjador del casal i altra informació d’interès per a les famílies dels infants. De la mateixa manera, tota aquesta documentació estarà penjada al blog del casal:


A més, sempre que sigui necessari informar-vos d’alguna cosa ens posarem en contacte amb vosaltres a través de circulars o mails.

RECORDEU que totes les entrades i sortides es fan per la porta principal de l’escola Mas Boadella i que tots els que no esteu inscrits al servei d’acollida no podeu entrar abans de les 9h. Com cada any, la porta principal està oberta des de les 7:30h per tal que els nens i nenes de l’acollida de matí puguin entrar, sempre ens trobem amb la problemàtica que com que aquesta porta està oberta els nens entren abans de l’hora i moltes vegades encara no han arribat tots els monitors. Agraïm que sigueu comprensius amb aquesta situació i que respecteu els horaris d’entrada i sortida del casal!

En cas de necessitar el servei esporàdic de l’acollida de matí, del menjador o de la tarda heu d’avisar a la coordinadora 8com a molt tard a les 9h del mateix dia) i pagar aquest servei en efectiu! Els preus d’aquest any son:

ACOLLIDA MATÍ (de 7:30 a 9h): 3,5€
MENJADOR (de 13h a 15h dinar inclòs): 8€
TARDA ( de 15 a 17h): 4€

EXCURSIONS I PISCINES:

El dimecres 6 de juliol anirem d’excursió a “camina descalç - el sender dels sentits”, a Arbúcies.
El divendres 22 de juliol anirem d’excursió al Museu del Cinema, a Girona.

Els dies d’excursió cal que tots els nens i nenes estiguin a l’escola a les 9h puntualment.
En totes dues excursions arribarem a l’escola a les 17h.

Caldrà portar:
-       Roba i calçat còmode
-       La samarreta del casal (posada)
-       Una motxilla amb cantimplora, esmorzar i dinar. L’esmorzar haurà d’anar a dins d’una bossa numerada amb el número 1 i el dinar en una altra numerada amb el número 2. Aquells nens que es queden a dinar a l’escola tindran opció a demanar pic-nic. A principis de la mateixa setmana es passarà un comunicat preguntant qui el vol.

L’acampada a l’escola serà el divendres 15 de juliol. Durant el dia es realitzarà amb normalitat el casal. A les 19:30h tots els infants es trobaran de nou a l’escola per començar l’acampada fins l’endemà. Els pares haureu d’estar a l’escola a les 9:00h del matí del dissabte dia 16 per recollir els infants.
Caldrà portar:
-       El sopar en una carmanyola.
-       El pijama i la roba del dia següent.
-       Un jersei.
-       Un matalàs inflable, o un sac de dormir i una estora.
-       L’esmorzar de primera hora corre a càrrec nostra!
-        
Els dies que s’anirà a la piscina, són:
Dijous 23 de juny, divendres 1 de juliol, divendres 8 de juliol, divendres 15 de juliol, dimecres 20 de juliol  i dijous 28 de juliol. 

Recordeu que encara hi ha places pel casal de setembre! Tots aquells que estigueu interessats encara podeu fer la inscripció, no ho dubteu i pregunteu-li a la Cristina com ho heu de fer!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada